Hét nederlandse netwerk en kenniscentrum voor data, analytics en research

Weet meer en
Weet het eerder

Als lid heb je toegang tot een schatkamer aan kennis en kun je altijd bellen voor advies of vragen

Sluit je nu aan
  • Kennis
  • Netwerk
  • Belangenbehartiging

Een betrouwbaar en deskundig kenniscentrum

Wij helpen ons netwerk om samen sterk te staan

Onze leden hebben een streepje voor

Het Data & Insights Network is een betrouwbaar en deskundig kenniscentrum voor strategische, tactische en organisatorische uitdagingen op het gebied van data, analytics en insights. Aangesloten professionals en gebruikers kunnen bij het Network terecht met al hun vragen. 

Het Data & Insights Network gelooft in de synergie die optreedt wanneer professionals uit het data & insights vakgebied elkaar ontmoeten als een doorslaggevende factor voor innovatie. Daarom organiseren we jaarlijks diverse events, trainingen en congressen, die aansluiten op de laatste insights en issues die spelen binnen het vakgebied. Tijdens deze bijeenkomsten laten bezoekers zich inspireren door (inter)nationale keynotes, bevlogen presentaties en boeiende sessies met branchegenoten.

Het Data & Insights Network is er onvoorwaardelijk voor haar leden. We maken ons hard voor de branchebelangen in het algemeen en de belangen van de bij ons aangesloten bureaus en professionals in het bijzonder. We zijn op de hoogte van actuele wetgeving en mengen ons waar nodig in het publieke debat. We houden ons actief bezig met alle issues die spelen op het gebied van privacy, integriteit en inzichten over managementsystemen.

Sluit je aan bij ons netwerk

  • Toegang tot een schatkamer aan kennis
  • Gratis advies en ondersteuning
  • Belangenbehartiging voor de branche
Sluit je aan

Onze kennispartners: