• Achtergrond 2019

MOAwards Outdoor Challenge 2019

BP MOAwards2018 lowres 00001Ben jij fanatiek, sportief, houd je van uitdaging en wil je graag buitenspelen en winnen? Om met jouw team winnaar te worden van de tweede editie van deze toffe challenge*, voorafgaand aan de MOAwards Party, moet je je alleen nog even inschrijven.

Dit jaar dus niet het traditionele volleybaltoernooi, maar echte teamactiviteiten. Vorig jaar deden de teams mee aan o.a. het letterpakken spel (bekend van Jongens tegen de meisjes), het oude vertrouwde touwtrekken, eilandhoppen en het bouwen van de hoogste toren met kratten. Super tof natuurlijk, maar dit jaar zijn er nieuwe ronde nieuwe kansen én nieuwe spellen!

Teams bestaan uit zes personen. Iedereen mag/kan meedoen! Dus stel je ideale team samen met je meest gezellige en sportieve collega’s of relaties.

De kosten bedragen €100,- per team, inclusief 4 consumpties p.p. 

Na de prijsuitreiking kunnen jullie direct door naar de MOAwards at the park party (apart aanmelden), waar we de winnaars van de MOAwards 2019 bekendmaken. De winnaars gaan naar huis met de overwinningsbeker en een eervolle vermelding in de eerstvolgende editie van Clou én kunnen rekenen op een mooie eerste prijs! 

Meld jouw team aan voor de MOAwards Outdoor Challenge door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin een toffe teamnaam.

Bij slecht weer gaat het toernooi niet door.

(Er zijn helaas geen douches op het terrein aanwezig maar na de challenge kun je je kort opfrissen in de toiletten)

Programma
14:30 uur - Ontvangst + instructies
15:00 uur - Ronde 1
15:20 uur - Ronde 2
15:35 uur - Pauze
16:00 uur - Ronde 3
16:20 uur - Ronde 4
16:45 uur - Finale
17:15 uur - Prijsuitreiking
18:00 uur - Start MOAwards

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.